Stakhaven 2, Ejby, 4623 Lille Skensved

Oplev 282 skønne etagekvartradmeter i meget høj kvalitet

I Ejby lidt uden for Køge er denne perle, af høj håndværksmæssig kvalitet og opført i 2002 nu udbudt til salg.

Med et samlet areal på 282 m2 fordelt på 181 m2 beboelse, 51 m2 opvarmet dobbeltgarage og over garagen et 50 m2 isoleret og opvarmet rum er villaen allerede fra tegnebrættet gennemtænkt til at kunne opfylde den travle families behov for plads udover boligarealet, hvilket så ofte mangler i moderne byggeri. Lokalplanen tillader både blandet beboelse og erhverv, og ejendommen indeholder således mulighed for udvikling enten erhvervsmæssigt, eller for udvidelse af boligarealet.

Byggeriet er filset med indfarvet mørtel, har tegl på taget, er fuldmuret i badeværelser og stue og har gulvvarme overalt. Både ved første øjekast og efter en detaljeret gennemgang frydes man over kvaliteten, materialevalget og den gedigne konstruktion gennemført med tanke for begrænset behov for vedligeholdelse.

På den 867 m2 store grund er der anlagt en usædvanlig velholdt sydvendt have med flere læ- og hyggekroge. Kæmpe terrasse med flotte fliser og med motorstyret markise. Og haven er tilrettelagt meget vedligeholdes venlig og med større skyggetræer de rigtige steder, når sol og varme tager til.

Placeret på en lukket sidevej til hovedgaden og centralt i Ejby finder man her både landlig idyl og byens faciliteter indenfor gå afstand. Lokal velfungerende skole, institutioner, sport, fitness og dagligvarebutikker. Rundt om Ejby ligger de naturskønne områder med skov, mose og golfbaner, og med ride-, cykel- og vandrestier.

Ejby ligger blot 10 min. fra Køge, 20 min. fra Roskilde og via en fantastisk infrastruktur blot 35 min. fra København. Der er gode offentlige transportforbindelser.

Inde i huset bliver du budt velkommen i en stor entre, der er kombineret med bryggers faciliteter. Herfra er der adgang til boligen samt den store garage. Boligen er indrettet med tre store værelser alle beliggende omkring et flot badeværelse med bruseniche. Et skønt køkken/alrum med udgang til terrassen. Overalt findes skabe og skuffer i overflod. Den lyse stue har loft til kip, et flot skibsparket og ligeledes udgang til haven/terrassen. Sluttelig rummer boligen en stor forældreafdeling med lyst soveværelse, og stort badeværelse med både hjørnebadekar, bruseniche og dobbelt håndvask.

Husets hele vejen igennem gedigne kvalitet og materialevalg samt fleksible udviklingsmuligheder sikrer, at der her er tale om en sikker pengeanbringelse.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!