Willy Brandts Vej 9, 4. th., 2450 København SV

Velkommen indenfor i en kompromisløs lejlighed på 58 gennemtænkte kvadratmeter.
 
 
Adressen er Willy Brandts Vej 9, og her kommer I til at bo i et af Københavns mest spændende områder, der spirer mere og mere for hver dag – der er nemlig store planer for det her område. Det er svært ikke at forelske sig i boligens minimalistiske elegance, som er gennemgående overalt. Samtidig er det et kæmpe plus, at lejligheden har front mod vest, hvilket sikrer et sublimt lysindfald. I lejlighedens centrum har I glæde af det store, luftige opholdsrum, som kombinerer køkken, spisestue og stue. Det er naturligvis herfra, der er udgang til altanen, som er vinklet helt perfekt mod eftermiddags- og aftensolen i vest. Boligens soveværelse er rummeligt med fransk altan og skabsvæg, og dertil kommer det store badeværelse, som er opført i stilrene materialer. Som et ekstra plus får I brugsret til eget kælderrum, fællesvaskeri og cykelkælder.
 
Ejendommen rejser sig smukt med en spændende og tidløs arkitektur, og med opførelsesåret 2018 siger det sig selv, at alt er så godt som nyt. Og med beliggenhed på Engholmene, får I en førsteklasses beliggenhed.
 
Det her maritime område har gode indkøbsfaciliteter, spisesteder, cafeer og havnebad, og samtidig er man kort fra resten af Københavns mange muligheder. Havnebusserne sejler kort fra hoveddøren med endestation ved det nye madmekka, Reffen, og 600 m fra hoveddøren kører buslinjerne 34 og 97N.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!