Louisevej 5, 4600 Køge

På en af Køges allerbedste adresser får I en enestående mulighed for at erhverve en smuk og i særklasse rummelig ejendom med rig mulighed for at bo 1-2-3 familier eller generationer side om side.
Denne sjældent udbudte tidligere borgmesterbolig, der ikke har været solgt på det åbne marked siden engang i 50'erne, huser i alt 468 boligkvadratmeter plus en fuld kælder på yderligere 157 kvm. Beliggenheden giver jer det bedste af alle verdener.
 
Ejendommen ligger på en meget rolig villavej med bekvem spadsereafstand til hele bymidten. Der er under 10 minutter til fods til Torvet, og turen kan med fordel lægges gennem Lovparkens grønne omgivelser. Stort set alt andet såsom skole, børnehave, supermarkeder og S-tog fra stationen, får I endnu kortere vej til. Ejendommen er opført i 1923, og arkitekturen er præget af flotte tidstypiske detaljer i murværket samt manzardtag med halvvalm og mange kvistvinduer og balkon og terrasse med klædelige balustre. Soklerne er repareret, og murværket blev omfuget for et års tid siden, og foruden en hyggelig og stemningsfuld have tæller udefaciliteterne i øvrigt to garager. Inden døre er de mange boligkvadratmeter opvarmet af et nyere naturgasfyr, som blev installeret for blot et par år siden. Ejendommens boliger bærer præg af charmerende oprindelige detaljer som stuk og de originale døre, karme og trægulve, der tilsammen giver en skøn stemning. Alle tre boligetager har eget køkken, og der er badeværelser i stueplan og på første sal samt toilet på anden sal.
 
De mange opholdsrum og værelser giver utallige indretningsmuligheder, og ejendommen skal simpelthen besigtiges for at få det fulde overblik over alle de dejlige kvadratmeter, der venter jer her. En ejendom som fortjener et nyt tag og nye vinduer...
 
Kontakt Nem-Ejendomsmægler for yderligere information og aftale om en fremvisning af denne kort sagt exceptionelle ejendom.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!