Jansvej 22, st. tv., 2300 København S

RUMMELIG ETVÆRELSES LEJLIGHED PÅ AMAGER (EVT 2 VÆRELSET)

Vi ser frem til at byde dig indenfor i denne skønne bolig på Jansvej 22, hvor der venter dig et lyst og indbydende hjem. Velkommen til!  
 
Fra entréen med lyse plankegulve og fine opbevaringsmuligheder kan du tilgå den høje stue med et dejligt vinduesparti, hvor du sidde og nyde udsigten til den store fælleshave. Herinde er der både stuk og rosette i loftet, og der er fine muligheder for at skabe afdelinger med seng, spisebord og tv-stue. Hvis ønsket kan du tilmed etablere to værelser.  
 
Til venstre kommer du ind i det stilfulde, nyere HTH-køkken fra 2016, hvor du får alt i hårde hvidevarer. Der er godt med skabsplads med både over- og underskabe. Det nyere badeværelse er holdt i en klassisk stil, og med brus og badekar er komforten i top.  
 
Den gule murstensejendommen med et flot nyt tag er fra 1938. Du får brugsret til kælderrum, og vi kan desuden oplyse, at ejendommen tilbyder Yousee-grundpakke. Som den nye ejer af denne stuelejlighed kommer du nemt og hurtigt ud til det store fællesområde med en velholdt græsplæne og høje træer. Med legeplads og borde-bænkesæt lige udenfor hoveddøren fuldender udendørsområdet de dejlige kvadratmeter indendørs. Dertil er der mulighed for at parkere bilen ved adressen.  
 
Du har handlemuligheder indenfor rækkevidde og offentlig transport lige ude på Amagerbrogade. De naturskønne områder, Amager Strandpark og Amager Fælled, er oplagte udflugtsmål til gå-, cykel- eller løbeturen, og på kun et kvarter på cykel når du Indre By med forbindelser til alle brokvartererne. 
 
Book endelig for en fremvisning for at opleve boligen med egne øjne!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!