Wilkensvej 7, 4. mf., 2000 Frederiksberg

LYS 1V MED GOD UDSIGT FRA ALTAN

Hjerteligt velkommen til denne lyse rummelige 1 værelseslejlighed, der med sin centrale placering er tæt på alt det bedste af Frederiksberg!  
 
Vi træder indenfor på 4. sal, hvor entréen byder på masser af skabe med plads til opbevaring. Inde i stuen mødes vi af et skønt lysindfald fra de store vinduer, der får det til at virke dejlig rummeligt. Her finder vi et intimt køkken, et spiseområde og et hyggeligt sofa/sengeområde. Stuens hvide vægge står skinnende frem og venter på netop dit personlige præg for at give lejligheden lige det ekstra. Ude på den smalle altan kan du nyde udsigten over byens tage og få startet din dag med lidt vind i håret. Derudover har lejligheden et skønt stort badeværelse med badekar, hvor der også er bruseniche.  
 
Ejendommen er fra 1972 og har et tilhørende gårdmiljø med plads til cykelparkering. Udenfor ejendommen er der flere parkeringspladser, som du frit kan benytte hvis du er i bil.  
 
Med denne bolig følger et hyggeligt aflukket område med sig! På Frederiksberg får du nemlig kombinationen af fantastiske parker og et spændende byliv, der kan opleves lige uden for døren! Med cyklen kan du komme rundt omkring til både Zoologisk Have, Frederiksberg Have og Søndermarken inden for max 12 min. Udenfor parkerne kan du opleve det livlige bymiljø med et hav af caféer, restauranter, takeawaysteder, barer, metro, butikker, indkøbsmuligheder lige udenfor døren. Så hvis du leder efter et smukt roligt område midt inde byen, så er Frederiksberg lige noget for dig!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!