Hjalmar Bergstrøms Vej 3, 1., 2500 Valby

LYSFYLDT OG ISTANDSAT VILLALEJLIGHED MED EGEN HAVE

I Valby udbyder vi en nyistandsat villalejlighed på 229 m2, hvor I nemt kan flytte ind og etablere et dejligt hjem med mange lækre detaljer. Boligen består af første og anden sal i en ejendom fra 1926, og der hører en privat have til med en stor terrasse.  
 
Indretningen er gennemført med en moderne planløsning, hvor stuen og køkken-alrummet ligger i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet er holdt i et minimalistisk design, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, inklusiv opvaskemaskine og Quooker. I finder to værelser på første sal, og fra det ene har I adgang til en sydvendt balkon. Badeværelset er helt stilrent i sit udtryk, og de funktionelle detaljer er også på plads med vaskesøjle, gulvvarme og et væghængt toilet med berøringsfrit skyld.  
 
Da også andensalen indeholder badeværelse og køkkenfaciliteter, vil det være muligt at leje etagen ud, ligesom den også vil være velegnet som teenage-afdeling. I alt er der opført tre værelser, som alle byder på et fantastisk lysindfald fra de store ovenlysvinduer, og badeværelset er rummeligt med en separat bruseniche og gulvvarme – I tilgår det fra en entre med egen indgang udefra. Stuen er ligeledes indbydende med fritliggende bjælker og en altan; rummet ligger i åben forbindelse med et mindre køkken, som indeholder alt det nødvendige.  
 
Med til lejligheden hører en dejlig have, hvor I kan opholde jer på den store træterrasse, der nemt rummer både havemøbler og grill. Lågen ud til vejen kan åbnes med en fjernbetjening, og der er etableret en garage til bilen – der hører tre parkeringspladser til boligen. Jævnfør vedtægterne er majoriteten 57 % til denne lejlighed i ejerforeningen, men vand og varme deles 50/50 med stueetagen.  
 
I vil bo ganske tæt på alt, hvad I får brug for i hverdagen af skole, indkøb og daginstitutioner, og der er blot tre minutters gang til den nærmeste S-tog station, ligesom I nemt kan hoppe på bussen, når andre dele af byen trækker. En kort gåtur op ad Valby Langgade vil tage jer til bydelens hyggelige caféliv, ligesom I også her finder mange spændende forretninger – det er selvfølgelig også muligt at gå på opdagelse i Spinderiet, det lokale bycenter. Frederiksberg og Vesterbro er desuden i cykelafstand fra ejendommen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!