Småfolksvej 12, Kongsmark, 6792 Rømø

UGENERET STRÅTÆKT CHARME OG UDEN BOPÆLSPLIGT

Der er overordentligt meget at glæde sig til ved denne charmerende ejendom, der gør sig til med stråtag og en tilhørende indbydende facade. Den kalder på en lav hvilepuls, og mulighederne er ganske mange.  
 
Hvad enten I sidder bag skærmen og leder efter den perfekte fritidsbolig, om I har tyske aner og vil bo helårs, så her i den mulighed. Således er det altså et solidt og charmerende hus, der venter jer. Indendøre åbner det sig fra en entré, og herfra finder I et køkken, en lys stue, tre værelser, et toilet og et bad. Og så er der faktisk en hel førstesal, en overetage, som I kan tage i brug helt efter jeres ønsker. Flere værelser? Mere opholdsrum? Et kreativt rum? Det står klart til, at I ruller ærmerne op og sætter det endelige præg på jeres nye fristed.  
 
De gode takter får I allerede i både det lyse og enkle køkken og i den tilsvarende luftige stue, der fremstår utrolig lys og indbydende med sine hvide vægge, lofter og bjælker. Og så modtager stuen et glimrende lysindfald fra de gavmilde vinduer mod syd. Ja, I kan endda blive draget ud i det gode vejr via terrassedøren, og den kan også lukke jer indenfor igen, når duggen falder, og aftenen kalder på hygge og knitren i brændeovnen. Værelserne byder på samme behagelige lyse indtryk, og den velfungerende enkelhed får I både i bad og toilet, hvor I i sidstnævnte får plads til vaske/tørremaskinen – skulle I beslutte at blive hængende et par dage mere end forventet.  
 
Terrassen suger solen til sig fra morgen til aften, og herudover tilbyder den idylliske, lige så simple have på en letvedligeholdt grøn plet: Et perfekt sted til det lille boldgeni. Bedre bliver det blot, at der venter jer et vildmarksbad, så vinglasset kan medbringes under en flot og stjerneklar himmel.  
 
Kan vildmarksbadet ikke gøre det, så står Rømø til jeres tjeneste. Det er et meget attraktivt feriemål – og med god grund. I er ikke langt fra vandet, og med blødt sand og gode muligheder for at få dragen til vejrs, så er naturen absolut unik. Således kan hvilepulsen også dale omkring jeres fristed. Og det er altså ikke så mærkeligt, at Vadehavet er en del af UNESCO’s verdensarvsliste.  
 
Og tænk sig at bo midt i det.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!