Nem-ejendomsmægler er en landsdækkende onlinebaseret ejendomsmæglerforretning.

Velkommen til Nem-ejendomsmægler og velkommen til vores "online butik".

Ja, Nem-ejendomsmægler er vores butik bare online. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje med lange åbningstider, når der alligevel ikke kommer kunder forbi.?

Konceptet bygger på konkurrencedygtige priser, uafhængighed og stor valgfrihed for kunderne i form af forskellige muligheder, som kan vælges til eller fra. Nem-ejendomsmægler tilbyder landets bedste betingelser og skarpeste salær - med 110% prisgaranti.

At sælge en bolig gennem en af de store ejendomsmæglerkæder koster typisk mellem 60.000 og 150.000 kr. Nem-ejendomsmægler er den nye innovative uafhængig spiller på markedet, som altid skruer et skarpt salær og de absolut bedste betingelser sammen.

Det behøver ikke altid koste en bondegård at sælge sin bolig. Det er Nem-ejendomsmægler målsætning, at vi vil tilbyde danskerne en ny landsdækkende ejendomsmæglerforretning, som det bedst mulige alternativ til de gængse ejendomsmæglerkæder. Nem-ejendomsmægler tilbyder allerede nu de bedste, mest favorable og fleksible muligheder for salg af din bolig, som nemt kan konkurrerer med ALLE ejendomsmæglerkæderne i markedet.

Hos Nem-ejendomsmægler har vi skåret alle de dyre driftsudgifter væk. Vi behøver hverken dyre biler eller store kontorer i bybilledet, og på den måde har vi kritisk forholdt os til hver eneste omkostning, så vi kan optimere den gode økonomi og kunderejse. Nem-ejendomsmægler tilbyder samme tryghed i bolighandlen som ejendomsmæglerkæderne. Hos Nem-ejendomsmægler har vi en kundetilfredshed på 9.5 ud af 10 hvilket er langt over landsgennemsnittet.

”Vi er en uafhængig spiller. Det vil sige, vi slipper for at betale til de store kæder, ligesom vi har fuld frihed til at annoncere, hvor det passer os. Det kommer kunderne til gode. Desuden er vi medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket giver sikkerhed for, at handler sker i overensstemmelse med god ejendomsmægler skik og gældende lovgivning.”

 

Markedets bedste betingelser og skarpeste salærer

Mange ejendomsmæglere har tæt tilknytning til banker, kreditforeninger og en større bagvedliggende kæde, som udstikker retningslinjer og prispolitikker, men hos Nem-ejendomsmægler afhænger salæret ikke af den endelige salgspris eller boligens beliggenhed. I stedet tilbydes forskellige muligheder - som ALLE er de skarpeste i markedet.


Nem-ejendomsmægler er en fuldservice ejendomsmæglerforretning.

Selvom vi er en online ejendomsmægler tilbyder vi stadig de helt samme services til vores kunder og kan matche alle de store mæglerkæder. Det vil sige, at vi kan tage os af alt fra A-Z omkring din bolighandel; lige fra købermægler, annoncering, prissætning, papirarbejdet, advokat, fremvisningerne, åbent hus m.m.

Ydermere yder vi vores kunder 110% prisgaranti - Du kan som kunde derfor altid være sikker på de bedste betingelser og skarpeste priser i markedet.

Ring til os på 70 22 40 44

Eller skriv på kontakt@nem-boligsalg.dk

Billede

LIEBHAVERI

Billede

TOTALSALG

Billede

KØBERMÆGLER

Gratis online salgsvurdering

Hos Nem Ejendomsmægler kan du få et gratis online salgsvurdering.
Det tager max 2 minutter!