Få en gratis salgsvurdering og en snak om, hvor markedet er for din bolig.

  1. Du får en begrundet vurdering af din boligs salgspris
  2. Du får en grundig gennemgang af hele salgsforløbet
  3. Du får et overblik på hvordan boligmarkedet ser ud ifm. salg af din bolig.

Nem-Ejendomsmægler.dk - Totalsalg

Det er den helt store og omfattende salgspakke, hvor vi sørger for boligsalget fra A-Z. Det giver dig tryghed samt fred og ro til eventuelt at kigge på en ny bolig.

Der er intet at bekymre sig om, fordi du har valgt den komplette løsning. Og skulle det mod forventning ske, at boligen ikke er solgt til aftalt tid, koster det dig ikke en krone i salær. Du får et skriftligt tilbud på salæret, der er tilpasset opgavens karakter. Priser fra 25.000 kr.

 

Nem-Ejendomsmægler.dk - Liebhaveri

Vi er specialiserede i at sælge liebhaverejendomme i Danmark. Liebhaveri kan være stort og imponerende, eller det kan være lille og smukt. Det behøver ikke at være hverken dyrt eller snobbet - men stedet skal tale til hjertet, for at være liebhaveri.

 

Nem-Ejendomsmægler.dk - Projektsalg

Nem-Ejendomsmægler.dk Projektsalg er landsdækkende og har gennem årerne opbygget stor ekspertise i håndtering af projekter. Har I planer om at igangsætte et større byggeri, købe en grund, eller ændre en nuværende kontorejendom – så kontakt os for et uforpligtigende møde – og hør mere om mulighederne og hvad vi kan gøre for jeres projekt.

Ethvert projekt fortjener en faglig og kyndig projektmægler.

 

Kontakt mig hvis du vil vide mere

Peter H. Jepsen
Indehaver & Partner